Våre merker

MCS: Herreklær

MCS (Marlboro Classics) er et sterkt og raffinert herremerke fra 1987. Det er inspirert av den maskuline mytologien fra det amerikanske vesten… opprinnelig opprettet i samarbeid med en av Italias eldste og mest anerkjente tekstilgrupper, Marzotto.

I mer enn 30 år etter at det startet, er MCS sterkere og mer dynamisk enn noen gang. Den klassiske stilen og det italienske designet er fortsatt tilstede, med moderne og fantastiske kvaliteter. Dette er klær for den kresne kunde over hele verden.

MCS initialer henviser til kvalitet og komfort. Og dets opprinnelse er merkevaren Marlboro Classics. Den ikoniske Rider-logoen kobler MCSs’ fortid med fremtiden, og er et uutslettelig symbol på kvalitet og særegent design. MCS tar igjen verden med storm!!

MCS - The Rider
Geox Respira logo

GEOX: Herre og damejakker

En Italiensk patent

Se sesongens katalog her.

Geox produserer Italiensk designjakker i særklasse. Ekstremt gode passformer med veldig gode tekniske kvaliteter.

Kroppsvarme har en tendens til å stige oppover via den såkalte “skorsteinseffekten”, som betyr at varme samler seg på toppen, nær skuldrene. Geox har lagt en luftlomme til jakkene, sammen med en serie ventilasjonsmikroperforeringer over skuldrene, slik at kroppen kan puste. GEOX laboratorietester demonstrerte hvordan plagg med denne spesielle Geox-teknologien gir opptil 40% mer pusteevne enn de samme plaggene som er laget uten denne teknologien.

Geox-konsernet har konsekvent investert i innovasjon, helt siden det ble grunnlagt. Dets hovedkontorer er i Montebelluna. Her er 15 ingeniører, kjemikere og fysikere ansatt i forskning på kroppsvarme og menneskeskapte varmebevegelsesmønstre, og de tester alle materialer som brukes i fottøy og klær. Forskerteamet har laget og patentert nye maskiner for å hjelpe dem med å satse på forskningen. Geox jobber også med store forskningslaboratorier og universiteter for å teste og foredle ny teknologi.

Etxeondo

Helping riders to fly since 1976

Etxeondo logo

ETXEONDO: Herre og dame sykkeltøy

Etxeondo (fonetisk: [ɛt̚k.se.ˈõn̪.do]) lager noe av verdens beste sykkeltøy. Kjennetegnes også av design/fargevalg i verdensklasse.

Historien begynte i et lite verksted i et gårdshus med samme navn i byen Billabona, nær San Sebastian i Baskerland. Etxeondos grunnlegger, Francisco Rodrigo, startet sin karriere innen high fashion, og jobbet for ledende merkevarer inkludert Dior og Balenciaga, før kjærligheten til sykling inspirerte ham til å designe en rekke sykkelklær som er enestående og med en fantastisk kvalitet og fargespekter.

Helt fra begynnelsen var alle detaljer på plass og det ble en fullstendig dedikasjon til å lage det beste produktet. Alt ble håndlaget med de beste materialene. Etxeondo har selvfølgelig fortsatt den samme gode kvaliteten, med en dyktig og erfaren stab, som er meget stolt over sitt produkt og også over det selskapet representerer.

Etxeondo er fortsatt en familiebedrift; som jobber sammen, sykler sammen. Deres lidenskap for sporten fortsetter å drive dem. Hvert plagg er fortsatt designet lokalt i Irura og produsert i Castejon i Navarra, hjemregionen til den legendariske Miguel Indurain.