Vårt MCS Showroom i Maridalsveien, Oslo

Om oss

Thomas Sagen, Intrepido ASThomas Sagen, eier av Intrepido, har vært i tekstil- og skobransjen siden 1996. Karrieren startet i skobutikk i 1992, deretter jobbet han for Nike i 2 år, før han gikk over til tekstil og startet reisen med Marlboro Classics (MCS), som han har jobbet med fra 1998 og som fortsatt står sterkt i porteføljen.

Sagen har drevet skobutikk i 14 år (dame, herre, barn), og kjenner derfor godt til skobransjen.

For noen år siden ble han fullstendig bitt av sykkelbasillen, og har igjen tatt steget inn i sportsbransjen. Intrepido er stolte av å få jobbe med Etxeondo, et spansk kvalitetsmerke innenfor sykkeltøy til dame og herre.

Gjennom skobransjen ble Sagen godt kjent med Geox, et italiensk merke som lager både sko og jakker. Intrepido har agenturet på jakkene (dame og herre), og samarbeider med agenten av skoene om salg av disse til tekstilbransjen.

Sagen har med sin lange erfaring, sterke kompetanse, økonomisk forståelse, tillit og pålitelighet bygget opp et stort nettverk av kunder i hele Norge. Nytteverdien av å reise rundt i Norge og besøke kunder er stor, og er til glede både for selger med godt humør, og for kundene.

Merkevareporteføljen i dag er sterk, men Intrepido vil alltid ha øynene åpne for konsepter som kan utfylle det eksisterende på en god måte.